יום ראשון, 7 באוגוסט 2016

איך להכין פנקייק מאבקת חלבון מי גבינה דלת שומן וסוכרים

איך להכין פנקייק מאבקת חלבון מי גבינה? דלת שומן ופחמימות.

(המדגים הכוכב השרירי: אופיר). http://diet2all.net/






אז איך עושים פנקייק חלבון? לוקחים 1 כף הגשה (סקופ) של אבקת חלבון מי גבינה.

לרוב ניתן לגלות בכל מנת הגשה של אבקת חלבון כ-22 עד 25 גרם חלבון וכ-100 עד 130 קלוריות, כ- 0 עד 3 גרם פחמימות וכמות שומנים מזערית של כ- 0 עד 1.5 גרם.

(המלצה לגוון או לשלב את הטעמים של החלבונים השומנים).

מערבבים את כף ההגשה עם 1-2 חלבוני ביצה - הלבן, מערבבים למעבירים למחבת טפלון עם ספריי שמן זית.



בקרוב עוד על פנקייק:

פנקייק חלבון חיטוב,

מתכונים עם אבקת חלבון,

פנקייק חלבון דל שומן,

פנקייק מחלבון,

פנקייק חלבון דל פחמימה,

פנקייק חלבון לחיטוב,

פנקייק למתאמנים... 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה